top of page
Image by Chris Slupski

Karriär

På Adding Insight består vi av ett team passionerade experter som tror starkt på datans kraft att driva påtagliga förändringar för företag och marknader. Vi håller på med allt från digital analys och spårningslösningar till konverteringsoptimering och en hel del däremellan. Om du känner att det är dags att ta nästa steg i karriären och bidra med värdefulla insikter, välkommen till en plats där dina idéer och innovationer värdesätts.

Varför jobba hos oss?

Tryggt bolag 
Bolaget är visserligen inte stort (ännu) men ekonomiskt tryggt. Ett bolag grundat av analytiker är ett bolag som har data i ryggen när vi rekryterar. 

Hälsa
En hälsosam besättning är en lycklig besättning. Vi har 5000 SEK per år öronmärkt för dig att betala för saker som träning, yoga och massage. Naturligtvis har vi också sex veckors betald semester.

Utrustning
För att utföra utmärkt arbete behöver du utmärkta verktyg. Alla har sina preferenser så vi ger dig valfri telefon, dator och vad mer du kan tänkas behöva.

Arbetstid
Arbeta tidigt eller arbeta sent - det är upp till dig. Du är ansvarig för att hålla fart och anknytning till resten av teamet.

Ansök

Välj LIA under yrkesroll om du vill söka praktikplats

Ladda upp fil

Tack för din ansökan!
Håll utkik i din inkorg – vi hör av oss snart med nästa steg!

Träffa teamet

Varje framgångsberättelse börjar med ett gäng engagerade personer.
Hos Adding Insight känner vi en stark stolthet för vårt gäng av digitala analytiker och partners. Tillsammans mixar vi data med magi för att skapa insikter som verkligen räknas. Alla i teamet kommer med sina egna superkrafter, vilket inte bara gör vårt jobb bättre utan också vårt arbetsklimat rikare.

daniel.jpg

Digital Analytiker

Daniel Ford

Daniel Ford är grundaren bakom vår framgångsrika analysfirma och en veteran inom digital analys. Med sin djupa kunskap och erfarenhet har han banat väg för företagets tillväxt och innovation. Utanför kontoret hittar du Daniel på öppet vatten, där körning med motorbåt inte bara är en hobby utan en passion som speglar hans strävan efter frihet och äventyr.

  • Mail Icon
  • LinkedIn Icon
kelvin.jpg

Digital Analytiker

Kelvin Luhr

Kelvin Luhr, en skicklig digital analytiker med flera års erfarenhet inom digital analys, är han en kritisk bricka i teamet på Adding Insight. Hans expertis i att omvandla rådata till strategiska insikter har drivit många företag framåt. Efter timmar av dataanalys, njuter Kelvin av livets finare saker, särskilt utforskandet av nya kulinariska upplevelser och utsökta drycker, vilket återspeglar hans uppskattning för kvalitet och innovation.

  • Mail Icon
  • LinkedIn Icon
johanna.jpg

Digital Analytiker

Johanna Alm

Johanna Alm är en erfaren ledare inom digital marknadsföring och analys, vars strategiska insatser har katapulterat flera företag framåt. På Adding Insight står hon i spetsen för innovation.
Bortom siffror och strategier, finner Johanna sin rytm som basist i ett band, en hobby som avspeglar hennes kreativa själ och passion för musik.

  • Mail Icon
  • LinkedIn Icon
malin.jpeg

Digital Analytiker

Malin Schrammel

Malin Schrammel, med sin gedigna erfarenhet som digital analytiker, är en ovärderlig tillgång för Adding Insight.
Hennes förmåga att extrahera betydelsefulla insikter från komplex data har flera gånger varit avgörande för företags framgångar.
När arbetsdagen är över, byter Malin ut data mot hästryggen, där hennes passion för hästar och ridning ger henne energi och inspiration.

  • Mail Icon
  • LinkedIn Icon
bottom of page