top of page
Image by Lukas Blazek

Datavisualisering

I det datadrivna samhälle vi lever i idag är det avgörande att inte bara samla in data, utan även att kunna omsätta den i insikter. Vi skapar rapporter som omvandlar rådata till visuella dashboards, skräddarsydda för att stödja strategiska beslut. Vårt mål är att göra komplex data lättförståelig och relevant så att du får ett bra stöd i ditt beslutsfattande. 

Vår rapporteringsprocess

All data blir till en ovärderlig tillgång när den presenteras tydligt och enkelt. För att effektivt dela denna information inom företaget med dem som mest behöver den, är dashboards det idealiska verktyget.

 • Anpassade visualiseringsverktyg:
  För visualisering av data arbetar vi ofta i Looker Studio, Tableau eller PowerBI. Vi väljer det verktyg som passar bäst utifrån de kriterier vi har tagit fram tillsammans med er.
   

 • Kombinerade datakällor:
  Våra dashboards kan skräddarsys och kombinera data från olika källor, som exempelvis Google Analytics, BigQuery eller Piwik Pro och ert CRM-system, för att ge en omfattande överblick av er verksamhet.
   

 • Rapporter med insikt:
  Vi levererar skräddarsydda rapporter som ger en klar bild av både intäkter och kostnader för respektive digital kanal, detaljerad B2B-försäljningsstatistik segmenterad efter valda kriterier, samt en koncis summering av de viktigaste KPI:erna – allt anpassat efter era affärsmål. Insikterna vi presenterar är designade för att underlätta strategiska beslut och främja tillväxt.
   

 • Utbildning och stöd:
  Vår ambition är att inte enbart visualisera data, utan också säkerställa att ni effektivt kan använda och hantera denna information på egen hand framöver. Därför fokuserar vi på att ge er nödvändiga verktyg och kunskaper för att internt kunna underhålla och utveckla dessa rapporter.

Datavisualisering.png

Kontakta oss

Är du på jakt efter att ta din data till nästa nivå och ge din verksamhet en skjuts framåt med hjälp av smarta, datadrivna beslut?
Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. 

Tack för din förfrågan!

Vad våra kunder säger

Ellinor Kilegran.jpg

Ellinor Kilegran, VP Product, Circulate

"Adding Insight, med sin överlägsna detaljkunskap, var det självklara valet för vår GA-migration till GA4. Deras expertis säkerställde en sömlös övergång och förbättrade insikter via anpassade Looker Studio-dashboards, vilket överskred våra förväntningar."
bottom of page