top of page
Image by Scott Graham

Utbildning

Letar du efter ett sätt att öka ditt företags allmänna kompetens inom data?

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar inom våra områden, exempelvis webbanalys och konverteringsoptimering, framtagna för att stärka ditt interna teams förmåga. 

Vad vi utbildar inom

Vi utbildar inom alla områden som berörs av digital analys, exempelvis: 

 • Webbanalys:
  Förståelse för datainsamling, analys och tolkning för att driva beslutsfattande baserat på webbdata. Vi utbildar i det analysverktyg ni använder, exempelvis Google Analytics eller Adobe Analytics. 

   

 • Implementering av spårning:
  Kunskap för att korrekt implementera spårning för att samla in kvalitetsdata på webbplatser och appar. 

   

 • Datavisualisering:
  Tekniker för att omvandla rådata till insiktsfull och lättförståelig visuell information. Vi utbildar i det dashboard-verktyg ni föredrar. 

   

 • Konverteringsoptimering:
  Strategier för att förbättra sajten eller appens förmåga att omvandla besökare till kunder, samt hur ni själva kommer igång med A/B-tester.

   

Kontakta oss

Är ni redo att ta ert utbildningsutbud till nästa nivå och ge era kurstagare de verktyg de behöver för att lyckas i den digitala världen?
Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. 

Tack för din förfrågan!

Vad våra kunder säger

Ellinor Kilegran.jpg

Ellinor Kilegran, VP Product, Circulate

"Adding Insight, med sin överlägsna detaljkunskap, var det självklara valet för vår GA-migration till GA4. Deras expertis säkerställde en sömlös övergång och förbättrade insikter via anpassade Looker Studio-dashboards, vilket överskred våra förväntningar."
bottom of page