top of page
Image by 1981 Digital

Konverteringsoptimering

När varje klick kan omsättas till värde förstår vi vikten av att inte bara locka besökare till din webbplats eller app, utan också att omvandla dem till lojala kunder.

Genom att följa en metodisk och professionell process för konverteringsoptimering säkerställer vi att en ny besökare har bästa möjligheten att konverteras. 

Vår konverteringsprocess

Vår process för konverteringsoptimering följer en strukturerad och metodisk tillvägagångssätt, som omfattar:

 • Fördjupad dataanalys:
  Förstapunkten i vår agenda är att genomföra en grundlig granskning av befintlig datainsamling. En stark bas av högkvalitativ data är fundamental för att effektivt driva konverteringsoptimering. Denna initiala fas fokuserar på att kartlägga befintlig datainsamling, dess användning och identifiera möjligheter för förbättringar.

   

 • Utveckling av teststrategi:
  Med en fast grund av data, utarbetar vi sedan en strategisk plan för A/B-testning. Denna plan, utvecklad i samarbete med er, strävar efter att vara både omfattande och långsiktig. Vi prioriterar tillsammans de testidéer som har störst potential att driva affärsresultat.

   

 • Genomförande av tester:
  Med strategin som vår guide, tar vi hand om alla aspekter av testprocessen – från utveckling av testversioner av sidor eller funktioner till själva genomförandet och uppföljningen av testresultaten. Vår expertis säkerställer en effektiv och insiktsfull testningsprocess.

   

 • Analys och presentation av resultat:
  När testerna är avslutade, är det dags för en detaljerad genomgång av resultaten. Vi presenterar inte bara de kvantitativa utfallen, utan även kvalitativa insikter och rekommendationer. Denna fas syftar till att översätta testresultaten till praktiska strategier för fortsatt digital tillväxt och optimering.

Konverteringsoptimering.png

Kontakta oss

Är du redo att boosta din konverteringsstrategi och ge din verksamhet en rejäl knuff framåt med kloka, datadrivna val?
Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. 

Tack för din förfrågan!

Vad våra kunder säger

Ellinor Kilegran, VP Product, Circulate ger en testimonial.

Ellinor Kilegran, VP Product, Circulate

"Adding Insight, med sin överlägsna detaljkunskap, var det självklara valet för vår GA-migration till GA4. Deras expertis säkerställde en sömlös övergång och förbättrade insikter via anpassade Looker Studio-dashboards, vilket överskred våra förväntningar."
bottom of page