top of page
Image by ThisisEngineering RAEng

Webbanalys

I en värld där data är nyckeln till affärssuccé är det inte bara viktigt att samla in rätt data, utan även att förstå och agera på den. Vi hjälper dig att förvandla din data till strategiska insikter som boostar ditt företags tillväxt.

Vår analysprocess

Vår process är skräddarsydd för att möta dina behov, oavsett storleken på ditt företag.
Såhär kan en process för webbanalys se ut:

 • Helhetsförståelse av kundbeteenden:
  Genom avancerad analys av webbplatstrafik och användarbeteenden, avslöjar vi inte bara var dina kunder befinner sig, men också varför. Vi identifierar konverteringsvägar och eventuella hinder som kan påverka din försäljning.

   

 • Kanal- och verktygsoberoende analys:
  Vår oberoende ställning gör att vi objektivt kan utvärdera och rekommendera de bästa kanalerna och verktygen för dina specifika behov - maximera din ROI oberoende av plattform.

   

 • Dataintegration för strategisk insikt:
  Vi kopplar samman din digitala data med affärsdata för att ge en 360-graders vy av din kund. Genom korsanalyser får du djupare insikter som underlättar beslutsfattandet på alla nivåer.

   

 • Attributionsmodellering:
  Vi hjälper dig att förstå vilken kombination av marknadsföringskanaler och aktiviteter som ger dig mest värde, så att du kan allokera din budget mer effektivt och öka din konverteringsgrad.

   

Webbanalys.png

Kontakta oss

Är du redo att transformera din affärsstrategi med datadriven insikt?
Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. 

Tack för din förfrågan!

Vad våra kunder säger

Ellinor Kilegran.jpg

Ellinor Kilegran, VP Product, Circulate

"Adding Insight, med sin överlägsna detaljkunskap, var det självklara valet för vår GA-migration till GA4. Deras expertis säkerställde en sömlös övergång och förbättrade insikter via anpassade Looker Studio-dashboards, vilket överskred våra förväntningar."
bottom of page