top of page
Image by Campaign Creators

Om oss

Hos Adding Insight är vi ett gäng som brinner för digital analys och konverteringsoptimering, och vårt mål är enkelt: att hjälpa våra kunder lyckas.
Vi skräddarsyr lösningar baserade på riktig data – ingen gissningslek här inte. 

På Adding Insight ligger kärnan i vår verksamhet i att ständigt addera värde – något som är inskrivet i vårt namn och som genomsyrar allt vi gör. Vårt mål är att vara Sveriges bästa partner inom digital analys. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att förbättra din datakvalitet, inklusive implementering och integration av spårning. Genom detaljerad digital analys av din webbplats och app levererar vi insikter som kan omvandlas till åtgärder för ditt företag. Vi assisterar även med konverteringsoptimering, från utarbetandet av testplaner till genomförandet av effektiva A/B-tester, allt med målet att öka din leadsgenerering och konvertera besökare till trogna kunder.

 

Sedan vår start 2015 har vi varit en drivande kraft bakom många framgångsrika projekt och har hjälpt en rad företag att navigera den digitala djungeln med framgång. Här är några av de fantastiska företag vi har haft privilegiet att arbeta med genom åren:

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
Fortnox Logo
7.png
8.png
LRF Media Logo
10.png

Vi har även haft äran att erbjuda specialiserade kurser och utbildningsprogram för både nya och etablerade digitala analytiker. Vårt samarbete med ledande utbildningsinstitutioner och plattformar inom branschen har möjliggjort för oss att dela med oss av vår omfattande kunskap och expertis. Vi har varit aktiva i att utbilda nästa generations webbanalytiker och erbjuda specialiserade kurser för de som redan är etablerade inom digital analys på flera platser, inklusive:

Resumé Logo.png
Medieinstitutet Logo.png
Redgert Comms Logo.png
Academedia Logo.png
IHM Business School Logo.png

Kontakta oss

Är du redo att ta din digitala närvaro till nästa nivå?
Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

Tack för din förfrågan!

Träffa teamet

Varje framgångsberättelse börjar med ett gäng engagerade personer.
Hos Adding Insight känner vi en stark stolthet för vårt gäng av digitala analytiker och partners. Tillsammans mixar vi data med magi för att skapa insikter som verkligen räknas. Alla i teamet kommer med sina egna superkrafter, vilket inte bara gör vårt jobb bättre utan också vårt arbetsklimat rikare.

daniel.jpg

Digital Analytiker

Daniel Ford

Daniel Ford är grundaren bakom vår framgångsrika analysfirma och en veteran inom digital analys. Med sin djupa kunskap och erfarenhet har han banat väg för företagets tillväxt och innovation. Utanför kontoret hittar du Daniel på öppet vatten, där körning med motorbåt inte bara är en hobby utan en passion som speglar hans strävan efter frihet och äventyr.

  • Mail Icon
  • LinkedIn Icon
kelvin.jpg

Digital Analytiker

Kelvin Luhr

Kelvin Luhr, en skicklig digital analytiker med flera års erfarenhet inom digital analys, är han en kritisk bricka i teamet på Adding Insight. Hans expertis i att omvandla rådata till strategiska insikter har drivit många företag framåt. Efter timmar av dataanalys, njuter Kelvin av livets finare saker, särskilt utforskandet av nya kulinariska upplevelser och utsökta drycker, vilket återspeglar hans uppskattning för kvalitet och innovation.

  • Mail Icon
  • LinkedIn Icon
johanna.jpg

Digital Analytiker

Johanna Alm

Johanna Alm är en erfaren ledare inom digital marknadsföring och analys, vars strategiska insatser har katapulterat flera företag framåt. På Adding Insight står hon i spetsen för innovation.
Bortom siffror och strategier, finner Johanna sin rytm som basist i ett band, en hobby som avspeglar hennes kreativa själ och passion för musik.

  • Mail Icon
  • LinkedIn Icon
malin.jpeg

Digital Analytiker

Malin Schrammel

Malin Schrammel, med sin gedigna erfarenhet som digital analytiker, är en ovärderlig tillgång för Adding Insight.
Hennes förmåga att extrahera betydelsefulla insikter från komplex data har flera gånger varit avgörande för företags framgångar.
När arbetsdagen är över, byter Malin ut data mot hästryggen, där hennes passion för hästar och ridning ger henne energi och inspiration.

  • Mail Icon
  • LinkedIn Icon
bottom of page