top of page
Image by Marvin Meyer

Tjänster

I en värld där data är grunden för all framgång, förstår vi på Adding Insight vikten av att inte bara samla in information, utan att omvandla den till strategisk insikt och konkreta resultat. Med en djup förståelse för de utmaningar och möjligheter som digitala ledare står inför, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som täcker allt från implementering av spårning, datavisualisering och konverteringsoptimering till strategisk digital analys.

Webbanalys

Vi specialiserar oss på att förvandla din data till strategiska insikter, skräddarsydda för att boosta ditt företags tillväxt.

Genom att djupdyka i användarbeteenden och optimeringsmöjligheter, identifierar vi de mest värdefulla åtgärderna för att öka din konverteringsgrad och stärka kundlojaliteten.

Konverteringsoptimering

Vi förfinar din onlineaffär genom skräddarsydd konverteringsoptimering, fokuserad på djupgående analys av användarbeteenden och effektivisering av din kanalmix. Genom noggrant planerade A/B-tester säkerställer vi en sömlös användarupplevelse, ökar konverteringarna och överför kunskap för att stärka ditt interna team.

Datavisualisering

Vi omvandlar din data till visuella framgångshistorier, optimerade för att driva ditt företags framgång. Med skräddarsydda dashboards som kombinerar insikter från ditt analysverktyg och CRM, framhäver vi nyckeltal som verkligen betyder något för din tillväxt och kundengagemang, och gör komplex data enkelt att förstå och agera på.

Utbildning

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar i webbanalys och konverteringsoptimering, designade för att stärka ditt interna teams förmåga att låsa upp digitala insikter och förvandla dem till konkreta affärsresultat och förbättrad kundupplevelse. 

Kontakta oss

Är du redo att låsa upp potentialen i din data och driva din verksamhet med insikt? Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål. Tillsammans kan vi skapa en framtid där varje beslut stöds av data.

Tack för din förfrågan!

Vad våra kunder säger

Ellinor Kilegran.jpg

Ellinor Kilegran, VP Product, Circulate

"Adding Insight, med sin överlägsna detaljkunskap, var det självklara valet för vår GA-migration till GA4. Deras expertis säkerställde en sömlös övergång och förbättrade insikter via anpassade Looker Studio-dashboards, vilket överskred våra förväntningar."
bottom of page